Wie ik ben:


Hallo, mijn naam is Sarajayne Davina Schuurmans-Ouwejan. Geboren op 02-03-1988 en ik woon met mijn man en dochter in de Hoeksche-Waard (Zuid-Holland). Ik ben hypo-therapeut, mental-coach en trotse eigenaar van Therapiepraktijk Droomloper.

 

Op mijn 20e ben ik gaan werken in het middelbaar onderwijs, waar ik ben doorgegroeid van docent beeldende vakken en Engels naar persoonlijke begeleider. Ik kwam in aanraking met leerproblemen die diverse oorzaken hadden, zowel mentaal als lichamelijk. Zo heb ik onder andere kennis gemaakt met ADD (Attention Deficit Disorder), HSP (Highly Sensitive Person), PDS (prikkelbare darm syndroom) en onverwerkte trauma's. Om mijn leerlingen beter te kunnen ondersteunen met hun hulpvraag, heb ik meerdere geaccrediteerde cursussen en opleidingen gevolgd op dit gebied waaronder de vakopleiding voor coaching en therapie. Vanuit hier ben ik naast mijn werk als onderwijzer, aan de slag gegaan als zelfstandig therapeut en ontdekte dat veel van de problematiek die ik aantrof bij pubers, zich ook manifesteerde bij volwassenen. Voorbeelden van deze klachten zijn vermoeidheid, stress, angst, nachtmerries, verdriet en onzekerheid.

 

In 2016 heb ik na mijn zwangerschapsverlof besloten mijn werk anders te gaan indelen. Ik ben de vak opleiding Hypnotherapie gaan volgen en vond hierin alle vaardigheden die ik nog miste. In deze zelfde periode kwam ik in aanraking met de prachtige Hawaiiaanse cultuur en heb ik de Lomi Lomi massage ontdekt. Al deze prachtige technieken pas ik met veel plezier dagelijks toe.

 

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op. 

Hypnobirthing , afvallen , zelfhypnose , stoppen met roken , strijen ,  hypnose , hypnotherapie , burn-out , stress , onderbewustzijn , psychodynamish , psychodynamishe , therapie , therapie , wandeltherapie , Gorden method , hypno , relatietherapie, spiritueel , reiki , psycholoog , depressie , pesten , kinderen , massage