Munay ki, kom terug in je vrouwelijke kracht.


Munay-Ki betekent letterlijk ‘Energie van de liefde’ maar de intentie achter deze zin is veel meer. Het is een gedachtegoed dat de wereld wil helen met wijsheid en liefde.

 

De Munay-Ki is een bundel van initiatierituelen uit het Amazonegebied en de Andes. Het stamt af van de traditie van de Q’ero sjamanen. De verschillende riten zijn stappen in de persoonlijke ontwikkeling, maar kunnen ook los van elkaar worden ontvangen en uitgevoerd.

 

De rite van de baarmoeder is een onderdeel van de Munay-Ki en is een viering van de collectieve vrouwelijke energie. Deze kracht is lang en vaak ontkend, onderdrukt en misbruikt. Door ons empathisch vermogen, zorgzaamheid en gevoeligheid dragen vrouwen veelal pijn en verdriet van onszelf, maar ook van onze moeders en grootmoeders mee. Deze emoties zijn soms bewust, bijvoorbeeld bij een eigen trauma, maar kunnen zich ook onbewust manifesteren, waardoor ze zorgen voor belemmeringen en blokkades in de eigen energie en kracht.

 

Tijdens dit ritueel voert de volgende mantra de boventoon: “De baarmoeder is geen plek voor angst en pijn. De baarmoeder is een plek van creatie en de geboorte van leven.” Hiermee werken we aan genezing van ons lichaam en de bekrachtiging van onze essentie als vrouw.

 

We werken met de kosmische baarmoeder, wat betekent dat ook dames die geen fysieke baarmoeder meer hebben, kunnen deelnemen en herboren kunnen worden met acceptatie en liefde voor zichzelf. 

 

De volledige ceremonie duurt ongeveer 3 uur en kan zowel 1 op 1 als in groepen gedaan worden.

 

Munay-Ki:

  •  Helpt je negatieve ervaringen of trauma loslaten,
  •  Geeft ruimte voor zachtheid, creativiteit en creatie,
  • Helpt je jouw doel in het leven te vinden,
  • Helpt je herinneren wie jij bent,
  • Helpt je jouw rol te accepteren of een nieuwe te kiezen,
  • Helpt bij moederschap, gewenst moederschap of verloren moederschap,
  • Helpt het familie karma van de vrouwelijke lijn genezen,
  • Helpt je oude patronen te doorbreken,
  • Zet de vrouw terug in haar oerkracht. 

Wil jij deelnemen aan een ceremonie. Hou mijn FB pagina in de gaten voor nieuwe data. 

 

https://www.facebook.com/PraktijkDroomloper

 

Liever alleen of met een vriendin samen? dat kan ook. Neem dan contact op via mijn contact pagina. 

Baarmoeder . kracht . onvruchtbaar . Zwangerschap . kinderen . miskraam . Verslaving . HypnoBirthing . hypnobirthing . relatietherapie . relatieprobleem . scheiden . afvallen . zelfhypnose . stoppen met roken . strijen .  hypnose . hypnotherapie . burn-out . stress . onderbewustzijn . psychodynamisch . therapie  . Gorden method . hypno . spiritueel . psycholoog . depressie . pesten . kinderen . EMDR . EFT . voice dialogue . ITP . Tapping . trauma . zekerheid .  onzekerheid .  vrouwen . oervrouw . vrouwenproblemen . zelfmoord . angst . pijn . chronische pijn . PDS . dieet . help . huiselijk geweld . vreemdgaan . hypnotherapy . hoekshe-waard . Hoeksche waard . Strijen . slaapprobleem . probleem . vrouw . dochter . vrouwenkracht . sexualiteit