Lomi Lomi, De helende Massage uit Hawaii


 De Lomi Lomi massage is een eeuwenoude massagevorm afkomstig vanaf Hawaii.

Deze wordt daar al eeuwen binnen de ‘Ohana’ (families) doorgegeven. Sinds een

aantal jaar heeft deze authentieke massagevorm zijn weg gevonden naar

Nederland. De Lomi is een massagevorm die de mens als geheel (holistisch) ziet.

Wanneer er klachten zijn, wordt naar het geheel van lichaam en geest gekeken om

de oorzaak aan te pakken en niet enkel het symptoom te bestrijden.

 

Lomi Lomi is een ritmische massage, gericht op ontspanning en genezing. Ons lichaam is een machtig instrument dat in staat is zichzelf te genezen. De vloeiende bewegingen zijn als de golven van de zee, ze dragen je en zetten jou weer in je volle kracht. Zo helpt de massage het lichaam bij het genezingsproces. De Lomi Lomi is een afwisseling van zachte en diepe massagetechnieken, die in afstemming met het lichaam worden uitgevoerd met handen en onderarmen. Bij de massage lig je op de tafel en word je afgedekt met zachte doeken. Er wordt uitsluitend met natuurlijke olie gewerkt.

 

Omdat Lomi Lomi een ‘way of life’ is en geen standaard massageroutine, kan er van tevoren niet aangegeven worden hoe lang de massage duurt. Houd rekening dat je totaal tussen 1 en 2,5 uur nodig hebt. Iedereen krijgt precies wat hij/zij nodig heeft. Voorafgaand aan de massage gaan we even rustig zitten, bespreken we dingen die belangrijk zijn in jouw leven. Liefdevol en zonder oordeel zal ik naar je luisteren. Ook na de massage nemen we even rustig de tijd om weer te landen in het hier en nu, zodat je opgewekt en fris de deur uit gaat. Lomi Lomi is geen gewone massage, Lomi Lomi is een waardevol en blijvend cadeau aan jezelf.

Hypnose . hypnotherapie . Relatietherapie . Burn-out . Oud-Beijerland . Rotterdam . Dordrecht . Krimpenerwaard . Hoekshe waard . Braband . Zeeland . Moerdijk . Barendrecht . Numansdorp . Klaaswaal . Heinenoord . Spijkenisse . Ridderkerk . Mijnsherenland . Westmaas . Afvallen . Dieet . Angst . Boosheid . Stoppen met roken . Misbruik . Trauma . Depresief . EFT . EMDR . RDI