Gaat het echt meer? Break-up bemiddeling en herstel


Soms na lang proberen is een relatie niet meer te herstellen. Uiteraard is het verdrietig als dit gebeurt. Maar niet onoverkomelijk. Juist hier is het dan belangrijk om in gesprek te gaan met elkaar. 

 

Zeker wanneer er kinderen in het spel zijn, of complexe situaties als koophuizen of zakelijke verstrengeling. Vaak wordt de nadruk gelegd op het financiële gedeeld, maar aan het gevoel wordt weinig aandacht besteed. 

 

Uit elkaar gaan is een mini rouwproces en kan een flinke stempel zetten op hoe jij je leven verder leeft. 

 

In dit geval zijn er twee mogelijke manieren om een sessie in te gaan. Individueel of gezamenlijk. 

Hebben jullie ook na de scheiding of break-up nog veel met elkaar te maken dan is het aan te raden om vanuit individuele sessie naar een of meerdere gezamenlijke sessies toe te werken. Er is verdiend en pijn, maar er zullen ook afspraken gemaakt moeten worden. 

 

Mijn advies is om individueel te starten, we gaan dan aan de slag met jou verwerking van wat er is gebeurd en stellen doelen voor de toekomst. 

Vervolgens kunnen we wanneer hier behoefte aan is bijeenkomen om te bemiddelen tussen jullie. 

 

Dit is nog meer dan anders een situatie van maatwerk. Geen stel is hetzelfde, dus ook geen break-up is hetzelfde. We stippelen samen een traject uit, en jij betaalt handig per sessie. Ik kan bemiddelen, of een luisterend oor zijn, afhankelijk van waar behoefte aan is. 

 

Je hoeft dit niet alleen te doen. Ik kan je helpen. Neem contact op. 

 

 

Zwangerschap . kinderen . miskraam . Verslaving . HypnoBirthing . hypnobirthing . relatietherapie . relatieprobleem . scheiden . afvallen . zelfhypnose . stoppen met roken . strijen .  hypnose . hypnotherapie . burn-out . stress . onderbewustzijn . psychodynamisch . therapie  . Gorden method . hypno . spiritueel . psycholoog . depressie . pesten . kinderen . EMDR . EFT . voice dialogue . ITP . Tapping . trauma . zekerheid .  onzekerheid .  vrouwen . oervrouw . vrouwenproblemen . zelfmoord . angst . pijn . chronische pijn . PDS . dieet . help . huiselijk geweld . vreemdgaan . hypnotherapy . hoekshe-waard . Hoeksche waard . Strijen . slaapprobleem . probleem