Hawaiian Healing, Oer genezing


Hawaiian healing stemt af van het sjamanisme. Dit is een levensstijl die al millennia wordt beoefend. Ze gaat uit van balans en respect, voor de natuur en de medemens. Sjamanisme is een verbinding naar de oudheid, naar het oergevoel. Die oerkracht biedt ons oplossingen voor onze problemen. Ik help je door middel van klank, meditatie en lichaamswerk (massage) om je oerkracht te vinden en deze in te zetten om jouw levensdoelen te behalen. Niet zweverig dus, maar juist ‘down to earth’. Met je voeten in de klei, zoals de sjamanen dat al duizenden jaren doen. 

 

Ieder mens is uniek en daarom is iedere behandeling uniek. Het kan zijn dat je bij me komt met een specifieke hulpvraag en misschien zelfs al oplossingen kan aandragen. Maar vaak is het veel algemener, en komt iemand bij me met een ‘gek’ gevoel of vage lichamelijke klachten. Allereerst zullen we samen ontdekken wat de exacte hulpvraag is. Soms is dat niet gelijk duidelijk, want soms zijn het meerdere verstrengelde klachten.

 

Wanneer je voor het eerst in mijn praktijk komt, zullen we beginnen met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit informele moment zullen we de klachten bespreken en stel ik een behandelplan op. Dit zal bestaan uit een combinatie van verschillende therapeutische technieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klanktherapie, massage of een ritueel om zaken af te sluiten. De kans is ook groot dat we naar buiten gaan voor een therapiesessie in het bos. Tijdens een lange wandelsessie werken we dan aan de klachten.

 

Geen enkele sessie is hetzelfde en uiteraard doe ik alles in overleg, Voor wij een traject starten weet je precies waar je aan toe bent en zal ik elke stap uitvoerig bespreken met je. Het is uiteindelijk jouw proces dus uiteraard heb je daar zeggenschap in. Ik ben geen huisarts en zal dus niet vertellen wat je wel of niet moet doen. We zoeken samen naar oplossingen; ik heb de therapievormen en jij hebt de oplossing, we moeten hem alleen nog even zien te vinden.

 

Hypnose . hypnotherapie . Relatietherapie . Burn-out . Oud-Beijerland . Rotterdam . Dordrecht . Krimpenerwaard . Hoekshe waard . Braband . Zeeland . Moerdijk . Barendrecht . Numansdorp . Klaaswaal . Heinenoord . Spijkenisse . Ridderkerk . Mijnsherenland . Westmaas . Afvallen . Dieet . Angst . Boosheid . Stoppen met roken . Misbruik . Trauma . Depresief . EFT . EMDR . RDI  . spiritueel . healing . reiki . healing . shamaan . shaman . sjamaan . sjamanistisch . zelfontplooing